tilbakevi snakker ekte kjærlighet
hjerte

Personvern

Informasjon om behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn Grandiosa Fordelsprogram administreres av Orkla Foods Norge AS.

Som medlem av Grandiosas fordelsprogram har du en medlemsprofil. Dette er nødvendig for at vi skal kunne overholde vår avtale med deg (se Medlemsvilkår). Som medlem av programmet får du tilgang til å delta i de aktivitetene som er tilgjengelige til enhver tid, eksempelvis konkurranser og undersøkelser. Data som samles inn i forbindelse med undersøkelser og andre aktiviteter vil kunne knyttes til din medlemsprofil. Det er frivillig å delta i tilgjengelige aktiviteter.

Data knyttet til din medlemsprofil kan brukes til analyseformål for å forbedre Grandiosas produkter, fordelsprogram og markedsføring. Data kan også brukes til å gjøre fordelsprogram og kommunikasjon fra Grandiosa mer relevant for deg, for eksempel ved å sende deg en bursdagshilsen.

Vi kan også tilføre opplysninger fra tredjeparter for å de nevnte formål, og for sørge for god datakvalitet i databasen – for eksempel med oppdaterte opplysninger om bosted og alder.

Les mer om generell behandling av personopplysninger i Orkla Foods Norge AS.